Skip to content

Vind jouw zorg

Maak gebruik van onderstaande zoekmachine om makkelijker de juiste zorgprofessional te vinden. Je kunt per onderdeel meerdere mogelijkheden selecteren. Is de zoekmogelijkheid niet van toepassing, dan kun je het veld leeg laten.  Wanneer je de zoekvragen hebt beantwoord, krijg je een overzicht van de voor jou relevante zorgprofessionals. Vervolgens vind je uitgebreide informatie door op hun foto te klikken. Voor specifieke vragen of het maken van een afspraak kun je rechtstreeks contact opnemen met de zorgprofessional van jouw keuze.

sociaal-service-punt-leidschendam-voorburg-ondersteuning-nodig

Ondersteuning nodig?

Het Sociaal Servicepunt is er voor jou, als je informatie, advies of ondersteuning nodig hebt. Je kunt bij ons terecht met al je vragen of zorgen. Bijvoorbeeld over: leven met een beperking, jouw geldzaken, de opvoeding van je kinderen, relatie(s) en sociale contacten, onderwijs, wonen, zorg en mantelzorg.

De mensen van het Sociaal Servicepunt denken met je mee over een passende oplossing voor jouw zorgen of wensen. Jouw belang en toekomstplannen staan daarbij centraal. We onderzoeken samen wat jezelf, of met jouw familie en vrienden kunt organiseren. Lukt het door omstandigheden niet om te doen wat nodig is, dan kunnen wij je helpen. Wij zijn onafhankelijk en onze dienstverlening is kosteloos.