Skip to content
stress-de-baas

Stress de Baas

Een maatwerkprogramma dat uitval van medewerkers helpt voorkomen

Stress is een factor waar we dagelijks aan bloot staan. Zowel privé als zakelijk. Nemen we niet op tijd maatregelen, dan kan dat verstrekkende gevolgen hebben voor onze gezondheid en ons functioneren.

Stressklachten zijn de belangrijkste verzuimoorzaak in het bedrijfsleven. Jaarlijks lopen 1 miljoen werknemers kans op een burn-out. En deze aantallen groeien. Het ziekteverzuim door stress komt 8x vaker voor dan 5 jaar geleden. Vrouwen halverwege de 30 hebben de meeste stress. Ook het langdurig verzuim onder jongeren met stress gerelateerde klachten is de afgelopen jaren gestegen naar ruim 50%.

Wij geloven dat voorkomen beter is dan genezen. Preventief complementaire behandelingen inzetten gericht op lichaam en psyche om mens en maatschappij gezond te houden. Waarbij iedereen de aanpak krijgt die hij nodig heeft.

Gezondheid de Baas heeft in samenwerking met Voel je Wel een programma ontwikkeld om medewerkers vitaal te krijgen zodat ze gezond, betrokken en gemotiveerd blijven werken. Door maatwerk en keuzevrijheid komen we tot de meest effectieve aanpak. De medewerker heeft namelijk invloed op de invulling van het programma en de zorgprofessional waarmee het klikt. Door deze betrokkenheid vergroten wij zijn inzet en motivatie wat een sneller resultaat tot gevolg heeft.

De kern van het Stress de Baas programma bestaat uit 5 ontspanningssessies, 8 individuele sessies, een workshop en 3 vitaliteitmetingen waarmee zichtbaar wordt hoe veerkrachtig de medewerker is in het opvangen van stress en spanningen.

Contact

Neem voor een persoonlijke toelichting contact op met Carien van Brakel.

Tel 06 44 11 29 08
E-mail info@gezondheiddebaas.nl