Skip to content

Onze zorgprofessionals

Bij Voel je Wel vindt u zelfstandige zorgprofessionals werkzaam in de regio Leidschendam Voorburg. Alle zorgprofessionals hebben een holistische werkwijze, bieden reguliere, complementaire of alternatieve zorg, zijn gediplomeerd en staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Uitleg over hun werkzaamheden vindt u door te klikken op hun foto. Op deze persoonlijke pagina’s vindt u ook de contactgegevens, zodat u eenvoudig een afspraak kunt maken met de zorgprofessional van uw keuze.

Het merendeel van de zorgprofessionals heeft praktijk aan Vlietweg 14 in Leidschendam. Hier is Voel je Wel gevestigd in het bedrijfsverzamelgebouw ‘Sector V’. Het is echter ook mogelijk dat u een afspraak maakt met een zorgprofessional die werkzaam is op een ander adres in de regio.

Snel zoeken

Gebruik een of meerdere van onderstaande zoekmogelijkheden om de zorg te vinden die het beste bij uw vraag past. U kunt per onderdeel meerdere mogelijkheden selecteren. Is de zoekmogelijkheid niet van toepassing, dan kunt u het veld leeg laten.